Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Möbler och madrasser
    Sängen, soffan och övriga textiler är inte bara vad som syns utanpå. I sängen och soffan bla finns det även miljoner av kvalster, jo det är sant tyvärr dessutom har du ingrodd damm och smuts som blir rena bakteriehärdar inom tid. Som vi alla förstår, påverkar dessa bakterier och damm vår hälsa både p&a kort o framförallt lång sikt. Vi hjälper dig att rengöra sängar, soffor och alla dina tyg- och lädermöbler snabbt och effektivt på plats och möblerna kan användas redan inom några minuter. UTAN några kemikalier, bara ren ånga!!!


  • Köket
    Kök kan vara svårt och tidsödande att få riktigt rent. Fett och bakterier samlas lite var stans i köket så som spishäll, diskbänk, ugn, kakel, köksskåp, köksfläkt och ugnen så klart. Med hjälp från oss så kan vi kontinuerligt se till att köket är superfräscht i grunden och du endast behöver göra den vardagliga underhållande rengöringen. Ditt kök kommer vara skinande rent utan ingrodda bakterier och osynlig fett. Allt gör vi utan kemikalier, bara torr ånga av rent vatten.


  • Badrum
    Badrum är svårt att få riktigt rent för hand trots att du använder alla dessa kemikalier som finns på marknaden. Vi gör badrummet rent från bakterier och smuts på djupet. Het torr ånga eliminerar bakterier och ingrodd smutts i fogar, duschmunstycken, kranar, kakel, klinker, glaspartier, skåp, lister, golvbrunn, osv. Du har nu ett fräscht luktfritt badrum som du bara behöver underhålla på traditionellt vis tills vi kommer igen. åter igen inga kemikalier bara ren torr ånga.